Прием на предложения за Лятната програма на Столична община 2020

ВАЖНО! В периода на извънредното положение, предложения за Лятната програма на Столична община за 2020 г. ще се приемат на email: dko_so@mail.bg 

***

От 2 март ще се приемат документи за участие в Лятната програма на Столична община на събития, които се провеждат през месеците юли, август и септември на открито и със свободен достъп.

Общият бюджет на програмата е 70 000 лв, а събитията се одобряват от експертна комисия. Няма жанрови ограничения, но разбира се има изисквания към организаторите, които могат да кандидатстват само с едно събитие, включващо от една до пет прояви. Събитието трябва да е свързано с отбелязването на значими национални и международни годишнини, да предвижда дейности за привличане на детска и младежка аудитория или възрастни хора, както и за развитие на публиките и да прави връзка между културата и образованието.

Местата за провеждане на събития са: Лятната сцена при НДК, Лятната естрада в Борисовата градина, пред театър “София” в парк “Заимов”, до езерото в Южен парк (вход от ул. „Нишава”), площад “Бански, Северен парк, градина “Свети Седмочисленици”, площад “Света Неделя” и площад “Славейков”.

Документи се подават от 2 март до 30 април на хартиен носител в деловодството на дирекция “Култура”. В периода на извънредното положение, предложения за Лятната програма на Столична община за 2020 г. ще се приемат и на email: dko_so@mail.bg   

Подробности и документи за кандидатстване ТУК.

Моля почакайте...