Анкета на проекта „Споделена визия“

Анкетата е основен елемент в „Проучване на потребностите и потенциала на свободната творческа сцена за ВИЗУАЛНИ ИЗКУСТВА, ТАНЦ, ТЕАТЪР, МУЗИКА и ЛИТЕРАТУРА в СОФИЯ " с цел да се изгради визия, споделена от различните участници в свободната сцена за изкуства. Проект „Споделена визия“ ще разработи предложение за стратегия за развитие на свободната творческа сцена в София, одобрен и финансиран по програма "Европа" 2016 г. на Столична община.

Онлайн анкетата е насочена както към активните участници в свободната творческа сцена в София така и към всички онези, които имат отношение към нея и желаят подобряването на нейната среда за съществуване и развитие. Резултатите от анкетата са изключително ценни и важни за разгръщането на изследването във възможно най-широк спектър от гледни точки, които водят именно до изграждането на една истинска споделена визия.

Попълването на анкетата отнема от 3 до 5 минути. Информацията предоставена от Вас в тази анкета е анонимна и контактите Ви са обект на политика за поверителност. Проучването цели обективност и прозрачност чрез избрания подход за анализ.

Моля, попълнете анкетата ТУК

 

Моля почакайте...