-

Премиера на "Танцът Живот" - авторски музикално-театрален спектакъл на Диана Дафова

31 май, 20.00 часа, открита сцена театър "Сълза и смях"

Творчески екип:

Диана Дафова - автор и изпълнител

Борис Радев - режисьор

Боряна Сечанова - хореография

Чавдар Варийски - 3D и видео постпродукция

„Танцът Живот“ е вълнуващо пътешествие на сетивата в откровен разговор със себе си. Преодоляването на наранените чувства поставя въпроса да простиш или не. Личните житейски преживявания и проникновения  се разгръщат към общочовешките ценности, които са  забравени в съвременната динамика на живота. Те оживяват в реални образи, които в провокативни диалози с Диана разкриват пътя за щастлив и смислен живот. Времето, в което живеем, е изпълнено с изпитания, несигурност, агресия, страхове и отчуждение, затова всеки има нужда от тези послания.

Иновативно приложение “Вътрешен глас“ с 3D изображение на личен аватар партнират в необичаен и изненадващ сеанс. Отваря се портал, водещ към 7 стаи, а ключът за всяка от тях е в чистите сърца.

Вдъхновяващи музикални изпълнения, артистично поднесен текст с интригуваща драматургична линия и хореография в различни жанрове са допълнени от оригинални костюми и специални ефекти. Креативната, нова и различна форма на сценично изкуство в спектакъла „Танцът Живот“ предлага разнообразие и богата картина на обединени в обща цел умения. Атрактивната сценична визия и мултимедия приковават вниманието, забавляват и провокират не само сетивата, но и по-дълбоките нива на съзнанието.

Моля почакайте...