-

Коледен концерт „Вечната музика“ на Камелия Тодорова

 

На 14 декември от 20.00 ч. в Регионален център за съвременни изкуства "Топлоцентрала" ще се проведе коледен концерт на Камелия Тодорова. Концертът се осъществява с подкрепата на Столична община.

 

„Вечната музика” е пътуване в световната музикална история с нови интерпретации, съвременен поглед и приемственост на българската музикална сцена. Включва любими на поколения джаз стандарти, поп, рок, ритъм енд блус и соул хитове интерпретирани от Камелия Тодорова.

Аранжиментите на включените в концерта произведения са нови, създадени за този проект, дело на младия пианист и ръководител на квартета Юлиан Янев. 

Сценичната видеопрограма към концерта „Вечната музика“ е дело на режисьора Васил Къркеланов.

„Класиката винаги е модерна. С младите ми колеги, прекрасни изпълнители, с много любов подготвяме този концерт. С него, искаме да поставим началото на един много любим период от годината, период в който насочваме най-добрите си мисли, намерения и желания към наближаващата нова година, период за споделени мигове с най-близките за нас хора. Ще зарадваме публиката с нов поглед върху класически мелодии от репертоара на изпълнители като Били Холидей, Ела Фицджералд, Дюк Елингтън и популярни песни на техни съвременни наследници като Марвин Гей, Арета Франклин, Queen и други. Ще представим и едни от най-красивите емблематични авторски песни от репертоара ми, изпълнени от талантливите ми колеги Елена Сиракова, Катя Кръстева, Христина Нейкова и Мартин Константинов. Вярвам, че ще имаме една прекрасна топла вечер!“, споделя Камелия Тодорова.

Концертът ще се състои в зала 1 на РЦСИ "Топлоцентрала". Залата е достъпна за хора със затруднено придвижване. За тях, както и за студенти и ученици, билетите са с преференциални цени.

Билети на http://bitly.ws/wqiq

 

Моля почакайте...