-

АТОМ Хореографски Серии #6: Отворена покана за танцьори

"АТОМ Хореографски Серии" ще се реализира за шеста поредна година от 27 август до 5 септември. От 11 юли до 15 август се набират танцьори, които да участват в тазгодишното издание.

Попълнете формуляра за записване. 

"АТОМ Хореографски Серии" е платформа за международен обмен и среща на танцьори, хореографи, мениджъри и продуценти от сферата на съвременния танц от цял свят. Осъществява се с финансовата подкрепа на Столична община - Календар на културните събития.

Събитията, включени в платформата, оформят динамично пространство, в което всички участници се срещат, обучават, сътрудничат, реализират партньорства и експериментират през различни танцови методи. "АТОМ Хореографски Серии" се осъществява под формата на интензивен тренинг, който завършва с представяне на танцов спектакъл пред публика.

Български и международни хореографи ще участват в тазгодишното издание, предстоят над 100 часа интензивен танцов тренинг, възможност за изява, обмен на идеи и ценни запознанства с други артисти. В програмата участниците ще имат възможност да участват в срещи и дискусии с изявени имена в индустрията, които ще споделят международен опит, полезни практики и своето виждане за танца.

ХОРЕОГРАФИ през 2022 г.:

Деян Георгиев / България

Лаура Уестън / Обединено Кралство

 

Владимир Груев / България

 

Джилад Йерусалми / Израел 

 

ПРОГРАМА

27 - 28.08. - Отворени класове в Dance Station НДК

29.08. - 04.09. Танцов тренинг в Dance Station НДК

2.09. - Почивен ден

05.09. - Представяне в Регионален център за съвременно изкуство "Топлоцентрала"

06.09. - Бързи срещи

Моля почакайте...