-

Второ издание на Софийския фестивал на музикалния театър

От 24 юни до 17 юли на сцена в парка на Военна академия „Г. С. Раковски“ се провежда второто издание на Софийския фестивал на музикалния театър, който се осъществява с подкрепата на Столична община – Календар на културните събития.

Пълната програма вижте тук.

Спектаклите ще се играят с начало 20.00 ч. на специално построена фестивална сцена пред Учебния корпус на  Военна академия „Г. С. Раковски“. Билетите за спектаклите са в продажба на сайта и на касата на Музикалния театър (тел. 02/ 943 19 79). Два часа преди спектакъла ще се продават и на касата на входа на Военната академия.

На 26 юни e концерт-спектакълът "Една вечер с хитовете на Бродуей" с най-доброто от световния мюзикъл и популярната музика в изпълнение на звездите на Музикалния театър. Те ще представят любими откъси от мюзикълите „Кабаре“, „Котки“, „Чикаго“, „Фантомът на операта“,„Мис Сайгон“, „Булевардът на залеза “,„Исус Христос суперзвезда“ и „Магьосникът от Оз“. На сцената ще прозвучат и популярни световни хитове, изпълнени от солистите в съпровод на оркестъра на Музикалния театър. Към музикалната феерия е добавена стилна хореография на балета, бляскавите костюми и сценография.

ЕДНА ВЕЧЕР С ХИТОВЕТЕ НА БРОДУЕЙ

Концерт-спектакъл на Музикалния театър

Режисьор – Александър Мутафчийски

Диригент – Юли Дамянов

Хореограф – Татяна Янева

Координатор и сценично оформление – Пеньо Пирозов

Участват: Марияна Арсенова, Олга Михайлова - Динова, Людмила Козарева, Теменужка Трифонова, Владимир Грудков, Александър Мутафчийски, Александър Панайотов, Пеньо Пирозов, Денко Проданов, Христо Сарафов, Богомил Спиров

Балет и Оркестър на Музикалния театър с диригент Юли Дамянов.

 

Моля почакайте...