-

Вокална група "Бон-Бон" представя мюзикъла "Пепеляшка" в "Сити Марк Арт Център"

Любимата на малки и големи приказка за Пепеляшка ще оживее в нова форма на 28 ноември от 18.00 ч. в "Сити Марк Арт Център", за да покаже на децата колко голяма е силата на изкуството, за да ги накара да чувстват и преживяват света по един по-дълбок и цветен начин.

В „Пепеляшка“ колоритният режисьор Бисерка Колевска, носител на множество международни награди, успява да погъделичка детското в душата на всеки зрител.

Музиката е на Борислава Танева, с която "Бон-Бон" работи от създаването си, аранжирана и оркестрираната от Румен Бояджиев - син, програмирана от Виктор Стоянов, украсена от богати вокални аранжименти на Яна Балева и Елизабет Нешева в LaTiDA Records. Текстовете са на Цветомира Цонева.

Основен акцент в „Пепеляшка“ е брилянтната хореография на Жасмина Стоянова (танцово студио „Пумпал“), а за преобразяването на децата актьори в приказни герои отговаря художникът на костюмите Адрияна Найденова.

Мюзикълът ще бъде под вълшебния съпровод на ClassicArt String Quartet и Зара Кушева – виолончело и Сара Чакърова – ударни.

Моля почакайте...