-

Sofia Live Festival 2021

SLF__FB Event Cover 1920x1080 01

Sofia Live Festival е най-новият музикален фестивал на София

Sofia Live Festival е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата. Фестивалът за градска култура и музика ще се проведе на 18, 19 и 20 юни на Колодрума в Борисовата градина. Музикалният форум е подкрепен от Столична община.

Във време, в което повече от всякога се нуждаем от позитивни емоции, вълнуващи изживявания, среща с приятели и музика на живо, Sofia Live Festival дава заявка да бъде свежата глътка въздух, за която всички сме зажаднели. Амбицията на организаторите е той да се превърне в ежегодно дългоочаквано музикално събитие, носещо истински фестивален дух и предлагащо актуална и разнообразна програма.

Качествена музикална селекция ще звучи и в трите дни на фестивала. На 18 юни ще чуем Стругаре, песните със силни послания и бързи рими на Жлъч, Григовор, Гена, а Мила Роберт ще представи най-новия си сингъл. На сцената ще излязат и Druga Planeta.

На 19 юни на откритата сцена на Колодрума Les animaux sauvages - една от най-интересните алтернативни групи у нас - ще делят сцената с Анимационерите и ПИSТАМАШINA. На 20 юни емблематичните Phuture Shock се събират ексклузивно за първото издание на Sofia Live Festival след повече от 10 години отсъствие от родната сцена. Ще чуем и базираните в Манчестър Hayes&Y. Едни от бързо развиващите се български артисти Керана и космонавтите и hug or handshake също ще са част от програмата на вечерта.

Най-новият градски фестивал на открито ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

Билети "Ранно пиле" могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 20лв. за един ден и 50 лв. за трите фестивални дни.

За повече информация и всички новини около Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Facebook: https://www.facebook.com/sofialivefestival  и инстаграм профила: https://www.instagram.com/sofialivefestival/ 

 

Моля почакайте...