-

Лина Никол представя новия си сингъл “Under your skin”

_Визия

На 26 март певицата Лина Никол представи своя първи сингъл “Get It On” от предстоящия си албум. Албумът е със заглавие “Who I Am” и това не е случайно. Лина споделя, че музиката, която тепърва предстои да споделя с публиката е идеалното отражение на нея като артист. В албумът има чувствени балади, които са свързани с определени моменти от живота й, фънки звуците са част от нейната забавна страна, а синтезът от модерно звучене и олд скул РнБ влиянието показват израстването и пътят, който е изминала през последните години.

Силната продукция на проекта  е благодарение на участието на немалко гост-музиканти от българската сцена, които са придали облика на съвременното му РнБ звучене.

На 7 май певицата представи и своя втори сингъл “Under your skin”, който е разпространен по всички дигитални платформи. В подкрепа на сингъла е заснета специална видео сесия с лайв аранжименти и участието на музикантите Александър Славчев, Александър Васев, Радослав Славчев - Riverman, Богомил Енчев и Божидар Василев. Официалната премиера на онлайн представянето на песента ще бъде на 13 юни от 19:00 ч. в YouTube канала на Лина Никол.

Проектът се реализира с подкрепата на Столична община - Програма „Култура“. 

Моля почакайте...