-

Втора отворена покана “Вечер на миниатюрите” 2021

на миниатюрите

АТОМ Театър обявявя втора отворена покана за участие на артисти във „Вечер на миниатюрите“ – инициатива посветена на кратките форми в съвременния танц. Първото издание на проекта се осъществява през 2021 г. с подкрепата на Столична община и включва 18 български танцови представления.

Инициативата цели да представи танцови представления, инсталации, филми и други кратки форми. Миниатюрите ще бъдат реализирани в 6 събития с по 3 танцови форми на вечер, всяка от които ще завърши с разговор между публиката и артистите.

Събитията ще бъдат осъществени на следните дати: 18 април, 29 май, 26 юни, 2 октомври, 6 ноември и 27 ноември в камерна зала „Академик“ – Национален студентски дом.

Проектът е отворен за танцови миниатюри с продължителност между 7 и 20 минути. Кандидатстването става чрез попълване на апликационна форма. Крайният срок за кандидатстване е 16 май за представяне на 29 май. 

Селектираните участници в проекта ще получат хонорар за участието си, съдействие в популяризирането на проекта в социалните мрежи, както и възможността да представят работата си пред публика.

“Вечер на миниатюрите” насърчава артисти от сферата на съвременния танц в България да представят своето творчество, създава поле за изява и сътрудничество. Участниците имат пълната подкрепа на екипа на АТОМ Театър.

Проектът се реализира с подкрепата на Столична община.

Продуцент е сдружение “ТУХАРТ”.

 

Моля почакайте...