-

Благотворителна кампания "Деца рисуват за деца"

Untitled_2

Третото издание на благотворителната кампания "Деца рисуват за деца" се организира от Св. Синод на Българската православна църква с подкрепата на Столична община 

Кампанията "Деца рисуват за деца" с благотворителна изложба има за цел да подпомогне онкоболните деца, лекуващи се в Клиника по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ в гр. София. Тази година експозицията е изложена във фоайето пред Балната зала (ет. 1) на хотел „ИнтерКонтинентал” (пл. „Народно събрание“ №4, гр. София).

Художниците и фотографите в изложбата са деца и ученици – лауреати от синодалния Национален конкурс „Възкресение Христово” през последните няколко години. Всеки желаещ може да закупи творба като дари сума по собствено желание (препоръчителната минимална цена е 50 лв. на творба).

Даренията се поставят в „Кутията на доброто” на рецепцията на хотел „ИнтерКонтинентал” или може да се преведат по банков път. Дарените средства ще подпомогнат лечението на страдащите деца в клиниката.

Партньор на кампанията е хотел „ИнтерКонтинентал“ в сътрудничество с Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография.

Изложбата и кампанията продължават през месец юни 2019 г. без фиксиран край.

***

Да подкрепим детския живот с протегнатата си и щедра ръка!

За дарения: 

“УниКредит Булбанк” - клон София Батенберг, Банков код / SWIFT / BIC: UNCRBGSF

Получател: Българска Патриаршия Св. Синод, IBAN: BG74 UNCR 7000 1521 4626 53

Основание за плащане: КАМПАНИЯ “ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА”

Снимка: Българска патриаршия

Моля почакайте...