Национален детски конкурс за авторска приказка „Ще ти разкажа приказка" - срокът за прием на авторски творби се удължава

Copy of prikazki_korica_1

Скъпи деца,

уважаеми учители и родители,

Във връзка с организирането на деветото издание на Националния детски конкурс за авторска приказка „Ще ти разкажа приказка” и по повод обявената грипна ваканция за училищата в страната, Ви уведомяваме, че  срокът за прием на авторски творби се удължава. Творби ще се приемат до 28 февруари 2020 г., включително, до 17.00 ч. в Деловодството на Дирекция „Култура” или изпратени по пощата (важи пощенското клеймо) на адрес: София 1000, пл. "Славейков" №4, Дирекция „Култура”, За конкурса "Ще ти разкажа приказка".

Напомняме, че конкурсът е на свободна тема и в него могат да участват деца в две възрастови категории: 9-12 години и 13-15 години. Всеки автор може да участва с приказка (до три печатни страници), в четири екземпляра, изпратени в запечатан плик, като изпише върху всеки от четирите екземпляра лични данни (трите имена, дата на раждане, град, училище и телефон за връзка)

Н А Г Р А Д И  (за двете възрастови групи):

Първа награда – лаптоп

Втора награда – таблет

Трета награда – таблет

Поощрение – книги

Награждаването на победителите и представянето на сборника с творбите ще се състои през първата половина на 2020 г.

Материали не се връщат.

Телефон за информация: 986 22 78 – Дирекция „Култура”

Моля почакайте...