-

Представяне на книгата „Столетниците – благословия или орисия“ от Мира Добрева

stoletnicite-elektronna pokana

Представянето на книгата „Столетниците – благословия или орисия“ от Мира Добрева ще се състои на 27 май (четв.) 2021 г. от 18.30 ч. в Литературен клуб „Перото“ – НДК. Водещ на събитието е Боряна Граматикова, а специално участие ще вземат Виктор Калев, проф. Огнян Герджиков, Мариана Векилска, Драгомир Драганов и 101-годишната баба Дора.

Баба Дора e родена в каруца, на път за болницата. Родът й е от село Хотница, в младините си е живяла в Павликени, а Мира Добрева я среща в дома ѝ в столичния квартал Младост. Може да я срещнете и Вие! Тя ще присъства на премиерата на книгата „Столетниците - благословия или орисия“! Тя е на 101 години и е 101-ят столетник, с когото се среща Мира покрай дългогодишната си рубрика в БНТ „Столетниците на България“, част от предаването „Отблизо с Мира“.

Входът за събитието е свободен. Публика ще бъде допускана до изчерпване на лимита от 50% на местата в Литературен клуб „Перото“. Книгата може да бъде закупена на място по време на събитието и имате възможност да получите личен автограф.

Моля почакайте...