-

Национални награди за сценични изкуства ИКАР 2020

IKAR-AWARDS-2018-3_1

Водещ на тазгодишната церемония на Националните награди за сценични изкуства ИКАР 2020 ще бъде Митко Павлов. В церемонията ще участват още Койна Русева и Миро, както и страхотните музиканти от духовия оркестър, победител в „България търси талант“, „Виво Монтана“ (Vivo Montana).

Дългоочакваното събитие ще се състои на 31 октомври в Народния театър "Иван Вазов", но поради противоепидемичните мерки ще се проведе без публика в залата.

Церемонията ще бъде заснета от Българската национална телевизия и излъчена същия ден в програмата на БНТ1.

От 14 октомври ще бъде възстановено онлайн гласуването, в което всички зрители ще могат да подкрепят любимите си представления. Тази година за първи път беше иницииран зрителски вот, който има за цел да представи нагласата на публиката по отношение на номинираните спектакли за драматичен и куклен театър.

Малко преди началото на церемонията, от 17:00 ч. на площада пред Народния театър, Шоуто на Маскотите ще забавлява малки и големи и ще създава настроение за всички софиянци по повод празничния маскарад за традиционния вече и у нас Хелоуин.

Можете да си припомните всички номинирани за тазгодишните награди ИКАР тук:

https://uba.bg/nominacii-ikar-2020/ 

Националните награди за сценични изкуства ИКАР 2020 се провеждат в рамките на XV издание на Софийския театрален салон, който е част от Календара на културните събития на Столичната община за 2020 г.

Моля почакайте...