-

Фотографска изложба "Виж София – заедно строим за хората" на Моста на влюбените

aquapark

Седмата фотографска изложба „Виж София – заедно строим за хората“ ще бъде представена от 22 октомври в Галерия на открито на Моста на влюбените до НДК.

Експозицията е съставена от 60 пана със снимки, някои от които заснети въздушно с квадрокоптер (дрон). Те показват знакови здания, съоръжения и места в столицата, сред които са новите станции на метрото, обновеният бул. „България“, изграждащият се участък на Софийски околовръстен път, реновирани сгради паметници на културата, модернизирани детски градини, облагородени паркове и зони за отдих и др. Изложбата е посветена на Деня на строителя – Димитровден.

До 1 ноември гражданите и гостите на София ще могат да видят как градът се променя благодарение на реализацията на различните строителни проекти и съхраняването на културно-историческото ни наследство.

Изложбата „Виж София – заедно строим за хората“ ще бъде открита на 22 октомври (четвъртък) в 11.00 ч. от председателя на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев и г-жа Йордана Фандъкова, кмет на София.

Моля почакайте...