-

Серията от музикални събития A to JazZ Concerts връщат джаза в столицата

https://www.facebook.com/atojazzfestival/ 

Най-големият джаз фестивал у нас A to JazZ няма да се проведе за първи път от десет години насам. Не и в познатия и високо ценен формат, който хилядите почитатели на качествената музика и преживяване познават. Въпреки това, екипът на A to JazZ заедно със Столична община дадоха всичко по силите си, за да могат да осигурят ежегодната вълнуваща среща с джаза през месец юли.

Организаторите на феситвала представят 7 специални A to JazZ концерти през юли, които се провеждат в партньорство със Столична община и Национален дворец на културата, всеки с ограничен капацитет и с билет за достъп. Пропуските са вече в продажба в мрежата на EpayGo, а с всеки закупен билет за A to JazZ Concerts ще помогнете директно както на джаз изпълнителите, така и на фестивала A to JazZ, който понесе сериозен удар. Фокусът е активна подкрепа на българските артисти и професионални музиканти, които се намират в нелека ситуация.

Мястото е НДК, открита сцена "Платформа A6", началният час е 20:00, а датите на седемте концерта са както следва:

03.07 – Белослава

04.07 – Ангел Заберски квартет

05.07 – Влатко Стефановски и Теодосий Спасов

10.07 – Милица Гладнишка, Михаил Йосифов секстет и Васил Спасов

11.07 – Христо Йоцов „Jazz cats"

12.07 – Двоен концерт на Миро Иванов & The Little Aliens и Desy & The Visual Madmen

24.07 – Хилда Казасян „Да послушаме кино"

Фестивалът A to JazZ е част от Календара на културните събития на Столична община.

Лятната сцена на НДК „Платформа А6“ е покрита, изцяло съобразена с мерките за безопасност, а освен това е оборудвана със специална дезинфекцираща кабина с озон, която осигурява максимален комфорт и спокойствие на посетителите.

Моля почакайте...