-

Кралската опера в Лондон стартира програма с безплатни онлайн излъчвания

Royal Opera House

Кралската опера в Лондон също стартира безплатни онлайн излъчвания на свои представления – балет и опера - музикални майсторски класове и културни събития, които ще предложат на всички зрители уникален поглед зад кулисите на една от най-известните културни институции в света.

В тези несигурни врема, когато всички постановки, концерти и културни събития се отлагат по целия свят, от Кралската опера изготвиха график на безплатни излъчвания на живо на следните продукции, които може да се гледат във Facebook и YouTube каналите на операта:

„Петя и вълкът”, балет, 2010 - 27 март, 19:00 ч. GMT

„Ацис и Галатея”, опера, 2009 - 3 април, 19:00 ч. BST

Così fan tutte, опера, 2010 - 10 април, 19:00 ч. BST

The Metamorphosis, балет, 2013 - 17 април, 19:00 ч. BST

Gloriana, опера, 2013 – 24 април, 19:00 ч. BST

Зимна приказка, балет, 2014 – 1 май, 19:00 ч. BST

Освен в каналите на социалните й мрежи, Кралската опера ще предостави на меломаните по света своя продукция, която ще бъде излъчвана безплатно в 30-дневен срок (след регистрация) от международната платформа за стрийминг на сценични изкуства Marquee TV. В сътрудничество с Кралската опера, Marquee TV (https://www.marquee.tv/) ще излъчи най-доброто от репертоара на операта. Зрителите ще могат да гледат скорошни оперни и балетни постановки като „Травиата” и „Алиса в страната на чудесата”, ще се добавят непрекъснато и нови заглавия.

В следващите дни и седмици Кралската опера ще подготви за излъчване още безплатна програма, така че следете актуална информация в социалните мрежи на Royal Opera House.

#OurHouseToYourHouse

***

Информацията е подготвена по материала на Кралската опера в Лондон: The Royal Opera House launches a programme of free online content for the culturally curious at home

Снимка: Royal Opera House

Моля почакайте...