-

Christmas in Action с Милица Гладнишка и „Ангел Заберски октет“

Christmas in Action Poster s

Милица Гладнишка и Ангел Заберски ще се впуснат във вихрено коледно музикално приключение с новия си общ проект Christmas in Action.

Двамата подготвят атрактивна концертна програма, в която ще вземат участие някои от най-добрите родни джазмени, обединени във формацията „Ангел Заберски октет“. Това са Михаил Йосифов, тромпет, Велислав  Стоянов, тромбон, Стоян Янкулов-Стунджи, перкусии,  Борис Таслев, бас, Александър Логозаров, китара и саксофонистите Димитър Льолев и Арнау Гарофе. Към вокалните изпълнения се присъединяват и талантливите млади певици от трио „Тринити“, със специфично суинг звучене.

Програмата на концерта комбинира коледни песни, оперни арии и джаз стандарти в аранжименти на Ангел Заберски и Мишо Йосифов, и разбира се, много хумор и добро настроение.

Събитието ще се състои на 17 декември от 19:30 ч. в зала „България“, като част от цикъла „Празнична музика със Suchard“, организиран от „Кантус Фирмус“ с подкрепата на Suchard  и в партньорство със Софийската филхармония. 

Билетите за коледния концерт Christmas in Action на 17 декември са на цени от 15 до 40 лв. и са в продажба на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“ и онлайн на http://ticketsbg.com 

Моля почакайте...