-

Магистърска програма „Мениджмънт в сценичните изкуства и индустрии“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов"

61798464_2292760704324438_1568238872125505536_n

Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кръстьо Сарафов“ обявява прием в Магистърска програма „Мениджмънт в сценичните изкуства и индустрии“ 2019-2020 г.

Целта на програмата е да подготви мениджъри и лидери на сценични организации, проекти и екипи, както и независимите предприемачи и продуценти в сценичните изкуства в България да работят с модерни управленски методи и дигитални технологии, които да им помагат за развитието на успешна професионална кариера в различни видове творчески организации, както и за извеждането на българското изкуство на Европейския и международен пазар.

Преподавателският екип на Академията включва водещи специалисти по мениджмънт на сценичните изкуства и творческите индустрии. Приоритетите им са върху основополагащи дисциплини и тяхната специфика в сценичните организации: икономика, финансиране, стратегически мениджмънт, предприемачество, Европейски културни политики, маркетинг, договори и авторско право и други.  

Завършвайки едногодишната програма магистрите могат да работят като мениджъри и администратори в държавни, нестопански или частни организации в сферата на сценичните изкуства, като експерти и специалисти, както и като независими предприемачи на сценични и творчески проекти.

При подаване на документите е необходимо кандидатите да представят авторски проект в областта на мениджмънта на сценичните изкуства и и/или индустрии, кратко мотивационно писмо и автобиография.

Подаване на документи за кандидатстване: 23-28 август (включително)

Редовните приемни изпити в НАТФИЗ се провеждат от 1 до 10 септември.

Графикът за изпитите се обявява на 31 август, до 14.00 ч.

За допълнителна информация относно периода на подаване на документи и приемните изпити, посетете страницата на НАТФИЗ: http://natfiz.bg/priemni-izpiti-za-magistarska-stepen/ 

За подробна информация, посетете: https://natfiz.bg/course/menidzhmant-v-stsenichnite-izkustva/ 

Снимка: НАТФИЗ

Моля почакайте...