-

Софийската филхармония с подарък за публиката по повод 24 май

24май

По повод 24 май -  Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост  - Софийската филхармония подарява на публиката 30% отстъпка от редовната цена на билетите за концертите на филхармонията в зала „България”. Отстъпката е валидна за периода 14 май - 24 май при закупуване на билети от касата на залата и от eventim.bg.

Концертите на 24 май ще са два -  от 12 ч. Детският филхармоничен хор ще представи своя годишен концерт, под надслов "Върви, народе възродени", а в програмата са включени произведения от Ал. Текелиев, Б. Бритън, Б. Тричков, Г. Минчев, П. Пипков, П. Ступел, Хр. Недялков. Дирижира Славил Димитров, клавирен съпровод Капка Найденова, хормайстор Милена Яцино.

24май2

В 19 ч. музикантите от Софийската филхармонията заедно с филхармония "Пионер" ще изнесат празничен концерт, в който ще звучат "Песен" из "Българска сюита" на Панчо Владигеров и Симфония №5 от Пьотр Илич Чайковски. На диригентския пулт застава Любомир Денев-син. Концертът е част от програмата на Международния фестивал "Софийски музикални седмици".

Билети за концертите на Филхармонията можете да закупите от касата на зала "България, туктук и тук.

Моля почакайте...