-

Ladies of Jazz: Коледно издание с Камелия Тодорова, Рут Колева и Милица Гладнишка

LadiesOfJazz-INSTAGRAM

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще излязат на една сцена за второто издание на музикалния формат "Ladies of Jazz" в София. Концертът ще се проведе в зала „България” на 20 декември в стилна коледна атмосфера.

Трите изпълнителки ще представят специална музикална селекция, открояваща най-красивите нюанси от световната джаз сцена през последните десетилетия. Освен авторска музика и емблематични песни като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“, в програмата са включени адаптации на песни от Ела Фицджералд, Джил Скот, Ерика Баду и други. 

След огромния успех на формата на сцената на Античния театър в Пловдив през август, трите изпълнителки обещават още по-голяма емоция и вдъхновяваща програма за феновете на красивата музика.

Началото на концерта е в 20:00 ч., а билети вече се продават в мрежата на Eventim.

В концерта ще се включват и страхотните музиканти от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Героги Стойков, които ще допринесат за красотата на музиката в този приказен концерт посветен на светлите коледни празници.

Събитието се реализира с подкрепата на Столична община.

 

Моля почакайте...