-

Премиера на мюзикъла "Mamma Mia" с хитовете на ABBA в Софийската опера и балет

Mamma Mia!

След десетки постановки по целият свят и над 60 милиона зрители, световният хит-мюзикъл "Mamma Mia" ще има своята премиера и в България, на сцената на Софийска опера и балет - на 18, 19, 20, 21 и 22 юли.

След това мюзикъла ще се пренесе на III летен фестивал в Белоградчик „Опера на върховете“ на 26, 27, 28 и 29 юли. Предвиждат се и представления в цялата страна.

Многобройните зрители ще имат щастието да се насладят на песните на ABBA "Super Trouper", "Dancing Queen", "Knowing Me, Knowing You", "Take a Chance on Me", "Thank You for the Music", "Money, Money, Money", "The Winner Takes It All", "Voulez-Vous", "SOS", създадени от гениалните автори и бивши членове на групата Бени Андерсон и Бьорн Улвеус.

Либретото на Катрин Джонсън по идея на Джуди Креймър ни пренася на гръцки остров, където любовта, страстите и изненадващите ситуации ни въвличат в една завладяваща романтична комедия.

В актьорският състав блестят имената на Ники Сотиров, Орлин Горанов, Владимир Михайлов,  Весела Делчева, Михаела Маринова, Деница Шопова, Людмила Козарева, Еделина Кънева, Денко Проданов,  Елена Стоянова, Силвана Пръвчева, Николай Павлов, Симеон Владов и др.

Диригент ще е Светослав Лазаров, а оригиналната хореография ще е заслуга на Риолина Топалова.

Постановката е на акад. Пламен Карталов.

Билети: на касата на Софийска опера и в партньорските мрежи Eventim и Easy Pay.

Моля почакайте...