-

Градски фестивал БЕЛИЯТ ЗАЕК

WR-2018-POSTER-А3-1

Следвайте Белия заек до ул. „Иван Вазов“ на 16 и 17 юни

Фондация „Култура в каше“ в партньорство със Столична община представят ежегодното издание на градския фестивал White Rabbit Fest, който цели да преобрази софийската улица „Иван Вазов“ в импровизирана сцена за музика, дизайн и съвременно изкуство.

Белият Заек е замислен в двудневен формат със съвременно и провокативно съдържание, насочен към активния градски човек.

Локацията на събитието е отсечка от емблематичната ул. „Иван Вазов“ с естествена „сценография“ от внушителни архитектурни паметници.

Енигматичност, иновативност и открития – това е Белият Заек.

Проектът е с мисия за създаване на съвременна и устойчива градска среда, като свързва различни арт форми от музика до съвременно изкуство, дизайн и нови технологии, в едно резониращо и пълноценно изживяване. Фестивалът залага на некомерсиални творци, като им дава сцена за изява. Посланията от тяхното авторско творчество ще достигнат до широката публика, която ще открие непознати досега съкровища.

Второто издание на фестивала е в двудневен формат. Събитията са с вход свободен, с продъжителност от 10.00 ч. до 22.00 ч.

Програмата включка музика, дизайн и съвременно изкуство, както и специални събития за най-малките - ще има уъркшопи, както и други увлекателни активности, за да може всеки да се забавлява. 

През първия ден на фестивала, публиката ще види:

White Rabbit музикална сцена през деня на 16 юни - събота:
Vanderley (dj set)
Pavel, Aled, Gorchakov (live)
Vurcolac (dj set)
Bedlam Club (live)
Ivo Dimchev (live)

White Rabbit през нощта на 16 юни - събота:
Dada Disco (dj set)
в общото пространство на клуб Tell Me и One Gallery

С визуални проекти през двата дни участват артистите:
Edward Granger 
Yasen Zgurovski
Lubri
Sopa 

Пълната програма може да видите ТУК.

Събитието се провежда с подкрепата на Столична община, фондация "Култура в Каше", ресторант Check Point Charlie, клуб Tell Me, галерия ONE, фондация Single Step, VR City, Muzeiko, Epay Go, Club Mate, Tatratea и Absolut.

Фестивалът е част от Лятната културна програма на Столична община.

 

Моля почакайте...