-

ПРОЛЕТЕН КОНЦЕРТ

-22.03.2018-Пролетен концерт

22 март, 18 ч., концертна зала, Дом на културата "Искър"

ПРОЛЕТЕН КОНЦЕРТ

С участието на сестри Аджови, Радо шоу, вокални групи "Трендафил" и "Наслада"

Вход свободен

Моля почакайте...